Επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ LAPTOP

Το laptop είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος! Στο γραφείο, στο σπίτι, στις διακοπές είναι φτιαγμένα να μας εξυπηρετούν αδιάκοπα. Όταν το laptop σας αρχίζει να κολλάει, να υπερθερμαίνεται και να μην αποδίδει όπως πρέπει, μπορεί να πάει πίσω πολλές από τις υποχρεώσεις σας. 

Στη Networkie αναλαμβάνουμε το service, τη συντήρηση και την αναβάθμιση του φορητού σας και φροντίζουμε να σας το παραδόσουμε σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως όταν το αγοράσατε.

Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ DESKTOP

To Desktop μπορεί να είναι εργαλείο εργασίας, μέσο διασκέδασης, να εκτελεί χρέη server και πολλά άλλα. Όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή απαιτεί συγχνή συντήρηση προκειμένου να μπορεί να μας εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη Networkie αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή … 

καθώς και την αναβάθμιση του Desktop σας ώστε να μην σας εγκαταλείψει ποτέ.

Υπηρεσίες

MACBOOK, IMAC & APPLE DEVICES

Οι Apple συσκευές είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνες τους. Οι αγαπημένες μας συσκευές με τον minimal σχεδιασμό υψηλής αισθητικής χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και λεπτομέρεια κατά την επισκευή. Στη Networkie θα βρείτε το service που αξίζει να προσφέρετε στις Apple συσκευές σας.

Αναλαμβάνουμε άμεσα την επισκευή του iMac, Macbook, iPhone, iPad  σας χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και δεσμευόμαστε για την άριστη λειτουργία τους μετά το service.

Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SMARTPHONE

To service του smartphone σας είναι μια ιδιαίτερη επισκευή. Λεπτότητα, εξειδίκευση, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και άριστα ανταλλακτικά συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας μας. Στην Networkie έχοντας επισκευάσει κυριολεκτικά χιλιάδες smartphone όλων των κατασκευαστών…

(Αpple, Xiaomi, Huawai, Samsung, Nokia, Alcatel, Realme, Motorola, OnePlus κ.α) αναλαμβάνουμε να φέρουμε την mobile συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση.

Αντικατάσταση οθόνης, μπαταρίας, back glass. Eπισκευή πλακέτας, θύρα φόρτισης, ηχείων, ακουστικών και πλαστικά μέρη. Για κάθε πιθανή βλάβη του smartphone σας έχουμε την λύση.

Υπηρεσίες

GAMING PC BUILD

Η σύνθεση ενός Gaming PC δεν είναι απλή υπόθεση, απαιτεί άριστη γνώση hardware και σωστή επιλογή υπομονάδων ώστε να πάρεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην βέλτιστη δυνατή τιμή! Στη Networkie θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε Gaming PC και accessories και αυτό από μόνο του…

δεν είναι αρκετό και ψάχνεις για κάτι μοναδικό τότε αναλαμβάνουμε να συνθέσουμε για σένα το Gaming PC σου βασισμένο εξ ολοκλήρου στις δικές σου ανάγκες.

Είτε είσαι gamer είτε θέλεις να γίνεις, στην Networkie θα βρεις όλα αυτά που ψάχνεις

Υπηρεσίες

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Η ελλιπής συντήρηση και οι συσσώρευση σκόνης φέρνουν τα laptop και τα desktop μας αντιμέτωπα με υψηλές θερμοκρασίες. Ένα συχνό πρόβλημα που δημιουργείτε από τα παραπάνω είναι να εμφανίσει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Μερικά από τα σημάδια ότι η κάρτα γραφικών δεν λειτουργεί σωστά είναι τα παρακάτω:

 • Κάθετες ή οριζόντιες πολύχρωμες γραμμές.
 • Περίεργα “τεχνουργήματα” στην οθόνη.
 • Η οθόνη τρεμοπαίζει ή δεν δίνει σήμα.
 • Ο υπολογιστής ανάβει αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη.
 • Ο υπολογιστής ανάβει και σβήνει μετά από λίγο.
 • Καταρρέει ο driver της κάρτας γραφικών και λαμβάνουμε μπλέ οθόνη.

Στην Networkie επισκευάζουμε την κάρτα γραφικών σας με την μέθοδο τους Reballing δίνοντάς σας μόνιμη λύση.

Υπηρεσίες

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αν ο σκληρός σας δίσκος δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας και τα δεδομένα του είναι πολύτιμα για εσάς ελάτε στη Networkie. Με χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού θα επαναφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας όπου αυτό είναι δυνατό.

Υπηρεσίες

IT SOLUTIONS

Αν είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας, στη Networkie θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε, ώστε να διασφαλίσετε την ορθή και συνεχή λειτουργία των πληροφοριακών σας συστημάτων. Παρέχουμε πακέτα 24/7 ΙT Support και Απομακρυσμένης Υποστήριξης.

Με μια ευρεία γκάμα κάλυψης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • IT Support.
 • On site & remotely τεχνική υποστήριξη.
 • Υλοποίηση υποδομών.
 • Υποδομές δικτύων.
 • Συστήματα παρακολούθησης CCTV.
 • Κάλυψη τεχνολογικών αναγκών.
 • Brand Νew & Refurbished υπολογιστικά συστήματα.
 • Εκπαίδευση προσωπικού.
Υπηρεσίες

ΔΙΚΤΥΑ & ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Είτε είστε επιχείρηση, είτε ιδιώτης ήδη γνωρίζετε τη σημασία των δικτύων στην καθημερινότητά μας. Τα πληροφοριακά μας συστήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά χωρίς τις απαραίτητες δικτυακές εγκαταστάσεις.
Στη Networkie πιστοποιημένοι τεχνικοί δικτύων θα φέρουν εις πέρας την…

υλοποίηση, την εγκατάσταση, και την επέκταση υποδομών δικτύων, φροντίζοντας το δίκτυο σας να λειτουργεί άριστα επί μονίμου βάσεως.

Υπηρεσίες

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στην Networkie θα βρείτε συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κατασκευή Website & Εshop.
Στη Networkie κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ψηφιακή απεικόνιση της επιχείρησής σας γι΄ αυτό φροντίζουμε να σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδας σας βασισμένες εξολοκλήρου στις δικές σας ανάγκες. Η εμπειρία και η πολυετή ενασχόληση μας με το κομμάτι του…

Web Development μας καθιστούν τον καλύτερο σύμμαχο για εσάς που θέλετε να κάνετε τη πρώτη σας διαδικτυακή παρουσίαση ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα.

Στην Networkie θα κατασκευάσουμε το site σας σε πολύ προσιτές τιμές, θα αναλαβουμε να χρίσουμε για εσάς ενας δυνατό SEO και εγγυόμαστε πως η ιστοσελίδα σας θα φιλοξενηθεί σε Servers υψηλής ταχήτητας και ασφάλειας.

Υπηρεσίες

Το βασικότερο διαδικτυακό σας αποτύπωμα είναι αυτό στην Google. Ένα καλοδουλεμένο και λεπτομερές Google My Business θα βοηθήσει στην αύξηση του πελατολογίου και του τζίρου της επιχείρησής σας. Στη Networkie θα αναλάβουμε να ετοιμάσουμε για εσάς το Google My Business της επιχειρησής σας..

βασισμένο εξ ολοκλήρου στις δικές σας ανάγκες σε πολύ προσιτές τιμές.