Επικοινωνήστε μαζί μας

Η NETWORKIE

Η Νetworkie ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Computer & Network Engineer Νικόλαο Καψάλη. Με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο του Information Technology και του Service Η/Υ δημιουργήσαμε έναν χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει τεχνικά ζητήματα και επιχειρηματικές ανάγκες.

Η επιχείρηση έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και καινοτομίες. Θέλουμε να είμαστε στο πλευρό του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία, καλύπτοντας όλες τις τεχνολογικές του ανάγκες και παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσφέροντας μέσα από άριστη τεχνογνωσία και κατάρτιση τις βέλτιστες πάντα λύσεις.

Με έμπειρους συνεργάτες, ικανούς να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις, αναφορικά με Service H/Y & Smartphon, Web Development, Λύσεις Πληροφορικής και Δικτύων, ΙΤ Support, Τεχνική Υποστήριξη κ.α, η Networkie είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για κάθε σας τεχνολογικό βήμα.

Στο κατάστημα μας στη Μ. Μπότσαρη 70, Θεσσαλονίκη και στο e-shop μας θα βρείτε μεταξύ άλλων μεγάλη γκάμα από Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Laptop, Είδη Πληροφορικής, Ανταλλακτικά, Αναλώσιμα,  Gadget και οτιδήποτε αφορά τις πληροφοριακές σας ανάγκες.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

Networkie
Networkie

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε πάντα εκεί, να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και να σας παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις, ώστε να διασφαλίσουμε την ορθή και αδιάκοπη λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων της επιχείρησής σας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Founder

0
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ