Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση - Emblem

Business Evolution ERP

ERP μηχανογραφικό πρόγραμμα, εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης.
Τo Business Evolution ERP είναι ένα πανίσχυρο εμπορικό πρόγραμμα που υποστηρίζει όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας διατηρώντας μια καθαρή και λεπτομερή εικόνα της θέσης της.
Έχει υλοποιηθεί στο 100% η διασύνδεση με το myData της ΑΑΔΕ.

Το Β.Ε. πρωτοπαρουσιάσθηκε στην αγορά το 2001 και από τότε μετράει εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί την ανάπτυξη σας ενσωματώνοντας όλες τις μελλοντικές λειτουργίες που θα εντάξετε στην επιχείρηση σας. Η ενοποίηση όλων των επιμέρους τμημάτων της εφαρμογής εγγυάται την συνεκτικότητα των πληροφοριών και την αποφυγή λαθών.

Eris Retail Εντατική Λιανική

Εφαρμογή εντατικής λιανικής η οποία απευθύνεται στις σύγχρονες λειτουργικές ανάγκες των καταστημάτων λιανικής πώλησης
Το ERIS Retail κατασκευάστηκε από την SEMANTIC για να εξυπηρετεί ιδανικά τη διαχείριση των καταστημάτων λιανικής, καλύπτοντας όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιρειών του κλάδου και εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και σωστή λειτουργία τους.

Έχει υλοποιηθεί στο 100% η διασύνδεση με το myData της ΑΑΔΕ.

Το ERIS Retail ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό και την εργονομία του. Αυτοματοποιεί τις λειτουργίες της επιχείρησης, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εφαρμογή ERIS χρησιμοποιεί τεχνολογίες αφής και είναι απλή, εύχρηστη και ταχύτατη, χωρίς πολύπλοκα μενού, ιδανικό για τον τελικό χρήστη.

Υποστηρίζονται όλοι οι τρόποι είσπραξης και εξόφλησης οπώς με: μετρητά, πιστωτικές κάρτες, δωροεπιταγές, εκπτωτικά κουπόνια, εξαργύρωση καρτών bonus και προκαταβολές.

Η εφαρμογή ERIS Retail συνδέεται με όλες τις Online ζυγαριές της αγοράς καθώς επίσης και με όλες τις ζυγαριές ετικέτας.

Επικοινωνεί με όλα τα μηχανήματα καρτών POS (CARD LINK, VIVA, EDPS και Τραπεζών Εθνική, Πειραιώς κτλ.), ώστε να γίνεται αυτόματα η είσπραξη χωρίς λάθη και καθυστερήσεις .

Το ERIS Retail μπορεί να έρθει με μια προεγκατεστημένη βάση για super market με 120.000 είδη. Έτοιμες βάσεις υπάρχουν και για κρεοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία και μανάβικα.

Το Eris Retail είναι το μοναδικό σύστημα στην ελληνική αγορά που έρχεται με ενσωματωμένο με ένα back office που είναι ένα πανίσχυρο και πλήρες ERP.

Για τον Κλάδο της Εστίασης το ERIS Retail έχει ειδικό module για την διαχείριση τραπεζοκαθισμάτων καθώς και ειδικούς τροποποιητές (modifiers) για την διαχείριση των ιδιαίτερων αναγκών της Εστίασης. Δυνατότητα για έκδοση QR-code στα τραπέζια για προβολή ηλεκτρονικού μενού.

Το Eris Retail μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή Semantic Stock WMS για διαχείριση της αποθήκης, των απογραφών και το picking παραγγελιών.

Η Εφαρμογή ERIS μπορεί να συνδυαστεί με το προϊόν μας Eshop Connector έτσι ώστε να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση των ηλεκτρονικών σας παραγγελιών.

Υπόλοιπα εμπορικά προϊόντα

APRICOT ERP

ERP εφαρμογή για επιχειρήσεις εμπορίας - επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων & συνεταιρισμών

BE CLOUD ERP

Πραγματικό ERP, αξιόπιστη Cloud πλατφόρμα, ανταγωνιστικές τιμές

E-SHOP CONNECTOR ΜΕ ERP

Διασύνδεση eshop με ERP, Connect your E-shop with ERP

SALES IN MOTION ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

Εφαρμογή παραγγελιοληψίας για επιχειρήσεις μέσω Tablet και Smartphone

ERIS RETAIL MEAT SHOP, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

Εφαρμογή εντατικής λιανικής για την διαχείριση κρεοπωλείου, ERP για Κρεοπωλεία